Nieuw! Punt van Hoevelaken: bijzondere verhalen uit het projectgebied

29-03-2022
4597 keer bekeken

Wat is de impact van de werkzaamheden aan knooppunt Hoevelaken op de omgeving? Wat betekent dit voor de mensen die rond het projectgebied wonen, werken, ondernemen of op een andere manier betrokken zijn? Wij trekken erop uit en vragen het de betrokkenen.

Zij delen de komende periode hun eigen verhaal, ambities en uitdagingen. Maak kennis met de bijzondere verhalen uit het projectgebied. Ga met ons mee op deze digitale roadtrip!

Inmiddels is onze reis gestart. Het eerste Punt waar we langsgaan, is De Kopermolen in Stoutenburg.  Op steenworpafstand van de afslag Amersfoort op de A28, ligt het bedrijf van Martin en Marieke van Klooster. Samen runnen ze al ruim 30 jaar De Kopermolen: een boerderij, kaasmakerij én landwinkel ineen. We vroegen het echtpaar hoe ze hun boerderij met 15 koeien om hebben weten te toveren in dit goedlopende bedrijf. We vroegen ze naar het ondernemerschap en hun kijk op de werkzaamheden. Tot slot daagden we ze uit om razendsnel een aantal knooppunten door te hakken. Ook kennis maken met Martin en Marieke? Lees en kijk hun Punt van Hoevelaken.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen